Lär känns CSS styrelse. del 6

Näst sist ut är vår ständige sekreterare, Conny Brandt!

 

Berätta lite om dig själv:

Heter Conny, är 20+ år gammal och en generell nörd. Studerar till farmaceut (numera socionom) på LNU och spelar allt som går att spela.

 

Vilken är din roll i föreningen?

Min roll i föreningen är som sekreterare, det är alltså jag som håller reda på alla protokoll och andra papper som kan vara intressanta. Ni kan kalla mig för hobbybyråkrat.

 

Hur ser ditt spelintresse ut och vad spelar du helst?

Jag spelar det mesta, allt från rollspel till figurspel. Mest spelar jag nog rollspel och Magic the gathering nuförtiden men testar allt.

 

Vad är det bästa med Calmare Spelsällskap?

Det bästa med CSS är att det är en plats alla kan vara på, spelar ingen roll hur du ser ut, vad du gillar eller hur nördig du är, alla är välkomna och det finns alltid något där att göra. Det är en plats där man bara kan hänga, spela spel och snacka skit utan några som helst krav egentligen.

 

Vad vill du uträtta i föreningen och vad tycker du kan bli bättre?

Jag vill göra föreningen aktiv, få dit nya medlemmar i alla åldrar som delar intresse och engagemang för spelhobbyn. Jag vill även se till så alla papper är i sin ordning och allt är på sin plats.

 

Vad har du för andra intressen än spel?

Utöver spel gillar jag blandade saker, bara hänga med kompisar, kollar på tv-serier, sitta och inte göra något kan också vara ganska skönt ibland. Filmer (ej skräck) och musik är ett ganska stort intresse som jag lägger en del tid på.

 

Vad gör du annars om dagarna – jobb, studier, annat?

När jag inte är på CSS och spelar pluggar jag till Farmaceut (numera Socionom) vid Linnéuniversitetet och jobbar som undersköterska på Kalmar Kommun. Hänger även en del med roligt folk och generellt sett bara tar det lugnt.

 

Till sist, har du någon dold talang?

Den är nog så väl dold att inte ens jag själv funnit den ännu…