Regelbunden aktivitet

Vissa dagar i veckan har Calmare Spelsällskap så gott som alltid aktiviteter i lokalen på Verkstadsgatan 1 i Kalmar. En del av dessa dagar är dedikerade till vissa typer av spel såsom kortspel, brädspel, figurspel osv.

Utöver de angivna veckodagarna har Calmare Spelsällskap öppet, men då är det områdesansvariga som själva öppnar upp lokalen. För att få bästa möjliga överblick på öppettider utanför de återkommande dagarna så är det lättast att hålla koll på CSS facebookgrupp.

Det går dock alltid bra att komma till lokalen för att spela andra spel också.

 

Tisdagar

Tisdagar är kortspelsdagar hos Calmare Spelsällskap. Fokus ligger kring kortbaserade spel av olika slag och det blir mycket Magic: the Gathering, Android: Netrunner m.m.

Öppet från ca. kl. 18.00

 

Torsdagar

Torsdagar är bräd- och figurspelsdagar hos Calmare Spelsällskap. Fokus ligger på figurspel som X-wing: the Miniatures Game, Flames of War, Warhammer i olika upplagor, By Fire and Sword osv.

Öppet från ca. kl. 18.00

 

Söndagar

Söndagar är det öppet hus hos Calmare Spelsällskap. Det innebär att lokalen oftast är öppen och det är fritt fram för allehanda aktiviteter och typer av spel.

Öppet från ca. kl. 12.00, med reservation för att tiderna kan variera beroende på möjlighet för ansvariga att öppna och på övrigt intresse.